Supa de vacuta

de dakris in Ciorbe, 21 Feb 2012 | 4747 vizualizari

 

Astazi am facut o supica pt copii mici (peste 1 an). Fetita mea a mancat-o cu mare pofta... :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cuburi carne de vita
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • ceapa
  • patrunjel frunze si radacina
  • 1 rosie si/sau suc de rosii
  • taitei
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vacuta:

Carnea de vita am taiat-o bucatele mici si am pus-o intr-o oala la fiert (cca 30 min).

Intr - oala in care am pus cca 1,2 l apa am adaugat radacinoasele si ceapa taiate cubulete mici. Dupa ce acestea au fiert cateva minute, am adaugat ardeiul si rosia tocate marunt, apoi carnea fiarta. Pentru ca supa nu era suficient de colorata, am mai adaugat  vreo 2-3 lingurite de bulion facut in casa si taiteii. Dupa ce au fiert si acestia din urma am adaugat 2 linguri de ulei si patrunjel verde tocat marunt.

Se sareaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 10:20

mihaelar63 1

23.02.2012, 14:04

Sa-ti traiasca puisorul
De cum am vazut imaginea m-am gandit ca ai preparat ptr . bebe

dakris 1

23.02.2012, 19:23

multumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250